Események archívuma

2022. november 5 - 2022. november 7

PÉM 100

Polgár Krisztina levele fontos információkkal:

Kedves TIOC konzultánsok és instruktorok!

 

Ebben a levélben tájékoztatást találtok a Three In One Concepts novemberi tanfolyamáról, az ezzel kapcsolatos változásokról, és a 2023-as évre tervezett programjairól.

 

Kérlek, hogy figyelmesen olvassátok, sok információt tartalmaz, és vannak benne fontos változások!

 

Mindenek előtt egy fontos információ az instruktoroknak: a Three In one Concepts One Brain tanfolyamainak napi díja 2023 január 1-től 25 000 Ft/nap lesz. A Three In One felé fizetendő royalty alapja 19 680 Ft/nap, ennek a megfelelő százalékával (5%) kell számolnotok.

 

VÁLTOZÁSOK a 2022 novemberi programban:

1.     A Consultant Facilitator Re-certification (Konzultáns Update) az instruktorok számára nem kötelező. (Pillanatnyilag nem tudjuk mikor lesz legközelebb kötelező Újraminősítő/Update tanfolyam, 2023-ban nem lesz. 2023 január 1 után, a jövőben, az instruktorok számára mind a konzultánsi, mind az instruktori updatek kötelezőek lesznek.)

2.     Azoknak a Konzultáns Facilitátoroknak, akik nem instruktorok, és 2019 január 1. előtt lettek konzultáns facilitátorok, kötelező Update lesz novemberben, a lentebb leírtak szerint.

3.     Testáramkörök, fájdalom és megértés tanfolyam lesz megújított formában, új jegyzettel.

 

Testáramkörök, fájdalom és megértés tanfolyam

 

Időpont: 2022, november 5-9 (5 nap), naponta 9-től kb 18 óráig, valamint egy esti Zoom-os találkozó, ennek időpontját később küldöm el, ezen az ismétlők is részt vehetnek, de számukra nem kötelező. 

 

Tanfolyamvezető: Anastazya Wada

Helyszín: Star City Hotel, 1078 Budapest, István u. 14. (Akik szállást szeretnének a hotelben, keressék Sallai Beatrixet: corporate@mellowmoodhotels.com, +36 20 344 5098 és hivatkozzanak rám.)

Tanfolyamdíj: 120 000 Ft + 5 000 Ft a jegyzet

Ismétlők 50% kedvezménnyel végezhetik: 60 000 Ft + 5 000 Ft a jegyzet

A részvétel feltétele: elvégzett 7-es, vagy Etika és Kapcsolatok 1-es tanfolyam. Javasolt a részvétel azoknak, akik maguk is oktatják ezt a tanfolyamot, és így pl. megismerhetik az új jegyzetet, és a vele való munkát is.

 

Konzultáns Facilitátor Update (Consultant Facilitator Re-certification)

2022 november 5-7, vagyis a Testáramkörök első három napja.

Anastazya úgy ítélte meg, hogy legfontosabb a Testáramkörök egységesítése, és az, hogy minél többen frissítsétek fel erre vonatkozó tudásotokat.

Tanfolyamdíj: 69 000 Ft (3nap), + 5 000 Ft a jegyzet

Javasoljuk, hogy válasszátok a teljes tanfolyam megismétlését, ebben az esetben az ismétlő ár vonatkozik rátok is: 60 000 Ft + 5 000 Ft a jegyzet

A konzultánsi megállapodást abban az esetben lehet megújítani, amennyiben jelenleg is van érvényes megállapodásod a TIOC-szel.

 

 

Tájékoztató a 2023-ra tervezett tanfolyamokról:

Január  11-15: Konzultáns Praktikum (Azoknak, akik nem fértek be a szeptemberi csoportba, oktató Simon Kata.)

A továbbiakban felsorolt tanfolyamokat Anastazya Wada fogja tartani:

Január 27-30: Syntax of Life 1. (4 nap) Az élet szintaxisa: szinergikus csere 1.  rész.  A négynapos program elvégzése egyenértékű a Mohóság, Bűntudat és Isten (4nap), és az Egység   tanfolyamok (4nap) elvégzésével.

Március 3-7 BCFCT  Basic Consultant Facilitator Certification Training Alap Konzultáns Facilitátor Tréning a Three In One Concepts-szel való megállapodás alapja 

Március 9-12. Etika és kapcsolatok 1 (a részvétel feltétele elvégzett 6-os – Szerkezeti idegtan tanfolyam)

Május 11-14 Syntax of Life 2 (4 nap) Az élet szintaxisa: szinergikus csere 2. rész  A négynapos program elvégzése egyenértékű a Szexualitás (4nap), és a Gyerek, mint szülő (4nap) tanfolyamok elvégzésével

Május 15-20 Advanced Instructor Certification Training – Haladó Instruktor Tréning - A jelentkezés előfeltétele vagy az Egyetemes ügyek négy tanfolyama (Mohóság, Bűntudat és Isten, EgységSzexualitás és Gyerek, mint szülő) vagy az Élet szintaxisa 1 és 2 elvégzése.

Június közepe vagy Július eleje: Etika és kapcsolatok 2 - A részvétel feltétele vagy a  Serdülőkor érettség és szeretet (10-es), vagy az Etika és Kapcsolatok 1 és Testáramkörök (8-as) tanfolyam elvégzése.

BICT – Alap Instruktor Tréning 2023 őszére várható

 

Akik Alap Instruktor Tréningre jelentkeznek, azoknak a Konzultáns Facilitátor Tréning és az Instruktor Tréning között eltelt időben kell megismételniük az első három tanfolyamot. Bármelyik érvényes megállapodással rendelkező oktatónál lehet ismételni. A jelentkező felelőssége, hogy tisztában legyen azzal az anyaggal, amit majd oktatni fog.

 

Természetesen mindezekről fogok még további információt küldeni az időpontok közeledtével.

 

Szeretettel várom a kérdéseiteket és a jelentkezéseket.

 

Polgár Krisztina

 

+36 20 4502009

 

2022. november 2
Pszicho műhely Budapest, 1053 Kossuth Lajos u. 11. sz

Nostredamus jóslataira előszeretettel hivatkoznak különböző „félelmetes” történések esetén. Teszik ezt mély nyugalommal,hiszen az eredeti jóslatnak az emberek 99 %-a- úgysem néz utána.    

Mennyire szükséges ezektől tartanunk?

A óceánok a Földre vonatkozóan minden információt tartalmaznak. Vajon hozzáférhetőek-e ezek a számunkra? Ha igen, hogyan segíthetik problémamegoldásainkat? Vajon a víz mennyire "oldhatja fel" a felmerülő ügyeket?

Többek között ezekre a kérdésekre keresünk válaszokat családállítások segítségével.

2 témára állítunk:

1/ Dunafer (Családállítást végzik: Osztrovszki Gabi, Escher Andi , Farkasné Erzsike vagy Balajthy Gréta. Tesztelés segítségével kerül megállapításra az állítást végző személye)

2/ Béke folyamatok erősítése a közvetlen környezetünkben és világunkban ( Pász Dozsi és Péter ) .

Előzetes bejelentkezést követően mindenkit szívesen látunk!

2022. szeptember 23
Subrosa Képességfejlesztő és Stresszkezelési Oktató Központ

Szeretettel hívjuk minden tagtársunkat 2022 szeptember 23.-án a 30 éves MKSZ ünnepi találkozójára.

Kezdési időpont: 14.00

ÜNNEPELJÜNK EGYÜTT!

A részletekkel kapcsolatban külön emailt küldünk. Illetve keressétek Zitát emailen.

A 30. jubileuo készült fotókat itt találod!

2022. június 1
Zoom

Előadó: Kertész János

·         Korlátozó hiedelmek átírása;

·         Felnőtt nők mellének megnövelésének kérdései;

·         Veszteségek (haláleset, szakítás) földolgozásának megkönnyítése;

·         Gyógyforrás;

·         Általános gyógyító indukció.

Előzetes bejelentkezést követően midenkit szívesen látunk!

2022. május 4
Online

Előadó: dr. Somogyi Edit, Ph.D, orvosi biológus a Pharma Nord tudományos tanácsadója

Szakterülete az elhízás élettan és táplálkozás tudomány. PhD fokozatát a hollandiai Groningen Egyetemen szerezte (2020), ahol bariatrikus sebészet hatásmechanizmusát kutatta. Ezt követően orvosi tanácsadóként dolgozott szív-, és érsebészet területén. 2021-ben csatlakozott a Pharma Nord-hoz.

Előadás címe: " A mikrotápanyagok jelentősége a normál immunhomeosztázis fenntartásában. A legújabb nemzetközi tudományos kutatások áttekintése"

A normál immunhomeosztázis fenntartása fontos része az egészséges életmódnak. Mind az egészséges alvás, mind a lelki-egyensúly megőrzése szerepet játszik ebben. Az előadásban áttekintjük a 2021-es friss kutatásokat, melyek a különböző mikrotápanyagok immunmodulátor szerepét hangsúlyozzák.

 

2022. május 04. - 19.00 kezdettel az előadás meghallgatásához itt csatlakozhattok:

https://kineziologusok.com/mikrot%C3%A1panyagok-jelent%C5%91s%C3%A9ge-norm%C3%A1l-immunhomeoszt%C3%A1zis-fenntart%C3%A1s%C3%A1ban

 

Előzetes bejelentkezést követően midenkit szívesen látunk!

2022. április 24
Phoenix Selfness Intézet
Április 24-én 15 órakor mutatja be Korcsmáros Magda a János Péterrel közösen írt könyvüket.
#Spirituális_gyökereink című könyvet a Phoenix Selfness Intézetben dedikálja, és a hozzá kapcsolódó  beszélgetésre  is szívesen látunk személyesen.
*
Zoomon is tudjátok majd nézni Magda április 24-ei
könyvbemutatóját. Aki így szeretne résztvenni, jelezze felénk, mert belépő kód szükséges.
 
Az esemény részleteit itt találjátok! 
*
Örömmel tudatjuk, hogy megjelent Korcsmáros Magda és János Péter régóta várt könyve Spirituális gyökereink címmel.
Dedikálással egybekötött könyvbemutatót 2022. április 24-én (vasárnap) 15:00 órakor tartunk a Phoenix Stúdióban, a 1111 Budapest, Karinthy Frigyes út 22., 3. emelet 3. szám alatt.
A könyvbemutató alkalmával:
12:30-tól 14:55-ig különleges alkalomra nyílik lehetőség: az asztrológus hallgatóknak szánt előadást most bárki meghallgathatja, melynek keretében további izgalmas ismereteket, érdekességet hallhat a könyvben leírtakon túl is.
15:00-kor ünnepélyes könyvmegjelenés - beszélgetés Korcsmáros Magdával
16:30-tól könyvvásárlási lehetőség
Bevezető akcióink:
A könyv bolti ára 4200 Ft, de a megjelenés napján csupán 3000 Ft-ért megvásárolható. Egy kedvezménykuponnal is kedveskedünk, mely Korcsmáros Magda családállítási napjain váltható be Szöllősi Attila asztrológusnál.
Jó hír, hogy ezen a napon Korcsmáros Magda első könyve (Karma az asztrológiában) is kapható lesz.
Bónusz: annak, aki a már elkészített horoszkópját kinyomtatva elhozza, további meglepetést is tartogatunk
2022. április 14
Phoenix Selfness Intézet
Április 24-én 15 órakor mutatja be Korcsmáros Magda a János Péterrel közösen írt könyvüket.
#Spirituális_gyökereink című könyvet a Phoenix Selfness Intézetben dedikálja, és a hozzá kapcsolódó  beszélgetésre  is szívesen látunk.
Az esemény részleteit itt találjátok! 
Örömmel tudatjuk, hogy megjelent Korcsmáros Magda és János Péter régóta várt könyve Spirituális gyökereink címmel.
Dedikálással egybekötött könyvbemutatót 2022. április 24-én (vasárnap) 15:00 órakor tartunk a Phoenix Stúdióban, a 1111 Budapest, Karinthy Frigyes út 22., 3. emelet 3. szám alatt.
A könyvbemutató alkalmával:
12:30-tól 14:55-ig különleges alkalomra nyílik lehetőség: az asztrológus hallgatóknak szánt előadást most bárki meghallgathatja, melynek keretében további izgalmas ismereteket, érdekességet hallhat a könyvben leírtakon túl is.
15:00-kor ünnepélyes könyvmegjelenés - beszélgetés Korcsmáros Magdával
16:30-tól könyvvásárlási lehetőség
Bevezető akcióink:
A könyv bolti ára 4200 Ft, de a megjelenés napján csupán 3000 Ft-ért megvásárolható. Egy kedvezménykuponnal is kedveskedünk, mely Korcsmáros Magda családállítási napjain váltható be Szöllősi Attila asztrológusnál.
Jó hír, hogy ezen a napon Korcsmáros Magda első könyve (Karma az asztrológiában) is kapható lesz.
Bónusz: annak, aki a már elkészített horoszkópját kinyomtatva elhozza, további meglepetést is tartogatunk </span></div>
</div>
</div></div>
  </div>
  </div>
  <div class=
2022. április 6
Zoom találkozó

Előadó: Nagyné Szűcs Szilvia

   Napjainkban egyre nagyobb problémát okoznak a különböző vitamin és-ásványianyaghiányok. A termőföld kizsákmányoltsága következtében, ezekből az anyagokból nem jut elég az élelmiszerekbe, így a szervezetünkbe sem.

  A kiváló kineziológus, Wayne Topping már évek óta kutatja ezen hiányosságokat, és kutatási eredményeit a kineziológia tudományával egyesítve igyekszik megoldásokat találni.

  Találkozónk során legújabb felfedezéseiről: a Magnézium és Szelénhiány káros hatásairól és pótlásuk módjairól tájékozódhatunk.

  Előzetes bejelentkezést követően midenkit szívesen látunk!

2022. március 29
online

Régebben – a COVID-19 előtt – az orvoslátogatások 88 százaléka fejfájás, hasi fájdalom, hátfájás; kar-, váll- és lábfájdalmak miatt történt.

Az izmok a test tömegének 40-50 százalékát teszik ki, így valószínűleg nem meglepő, ha megtudjuk, hogy a legtöbb ilyen fájdalmat a kiegyensúlyozatlan izmok okozzák – túl gyengék vagy túl feszesek.

Ezen a képzésen négy izompárt vizsgálunk, melyek a legtöbb feszültséget okozó fejfájást és nyak/váll feszültséget okozzák.

Megtanulja, miért válnak kiegyensúlyozatlanná ezek az izmok. Egyszerű táplálkozási, érzelmi és fizikai módszereket tanul meg az egyensúly létrehozására, így fájdalommentes maradhat.

Előadó: Dr Wayne Topping

Időpont: március 29. (kedd) 18-21 óráig

Időtartam: 3 óra

Előfeltétel: a fájdalommentesség vágya

Helyszín: online (Wayne javasolta, hogy jó lenne, ha összejönnétek egy helyszínen többen)

Ára: Minimum 10 fő esetén 11.000.-Ft/fő + jegyzet (papír formában kapjátok meg.)

Jelentkezni lehet Köves Zsuzsánál március 20-ig. Kérem jelezzétek, hogy ki vállalja, hogy lehetőséget ad arra, hogy többen a helyszínen vegyenek részt az online képzésen.

2022. március 2
online

Felelős: Mácsik Viktorné
kezdési időpont: 19.00