Események archívuma

2024. február 7
Később kerül megadásra

Vezeti: Várkonyi György

1. Mit jelent a megbocsátás? 
2. A megbocsátás célja.
3. Mit értünk sérelem alatt?
4. A megbocsátás elemei,
5. Spirituális megközelítés.
6. TfH meridiánok összefüggés rendszerében bekövetkezett negatív változások és korrekciói.
7. Ajánlások a megoldásokra.

 

Az találkozó időtartama: 60perc

Előzetes egyeztetést követően mindenkit szeretettel várunk.

2024. január 3
ZOOM konferenciabeszélgetés keretei között

ZOOM konferenciabeszélgetés keretei között  2024.01.03.-án szerdán 19.00 órától szeretettel hívunk minden érekdlődőt a fenti előadásra.

Moderátorok: Mácsik Kata, Vadler Zita

Részvételi szándékodat, kérlek jelezd  és amennyiben megkaptad a vonatkozó linket, lehetőleg 18.45-ig jelentkezz be a Zoom-on keresztül.

Az találkozó időtartama: 60perc

 

Köszönjük Farkasné Erzsikének a Zoomos találkozó lebonyolítását.

2023. november 8
Pszicho-Edukációs Műhely: 1053 Kossuth Lajos u.11.

Vezeti: Kovácsné H. Franciska (gyakorlat), Vadler Zita (elmélet) -

Az találkozó időtartama: 60perc

Az előadás két részből áll:

1/Az első részben Vadler Zita beszél a haldoklás folyamatáról, a haldokló kíséréséről, a halálról, a gyász fázisairól, a különböző szakaszokban alkalmazható Bach esszenciákról és a gyászoló lelki támogatásáról.

2/Az előadás második felében Horváth Franciska osztja meg velünk tapasztalatait  a gyászban hozzánk forduló kliensek segítéséről, technikákat mutat a veszteségérzés kezelésére.

Minden veszteség egy új életre nyit ajtót. Lehetünk kíváncsiak, mi vár ránk, milyen új találkozások alakítják személyiségünket.


Mexikóban ünnepként élik meg a temetéseket hiszen az örök életű esszencia egy elhasználódott testből kiszabadulva egy új dimenzióban születik ujjá.

Előzetes egyeztetést követően mindenkit szeretettel várunk:

Az előadásra való  regisztrációval Ön hozzájárul, hogy az eseményen kép- és hangfelvételek készüljenek, melyeken Ön is szerepelhet és hogy a Szervező a felvételeket korlátlanul felhasználhatja, a nyilvánosság részére való közvetítésre, online megjelenítésre is.

2023. október 4
Később kerül megadásra

Vezeti: Farkasné Erzsike 

Az találkozó időtartama: 60perc

Előzetes egyeztetést követően mindenkit szeretettel várunk.

 

2023. szeptember 7
2023 szeptember, minden csütörtökön 19:00-21:00-ig ONLINE
Kedves IASK tagok! és Minden Érdeklődő!
Örömmel jelentjük be az új tanfolyamunkat, a post-Covid jóllétet erősítő programot. Ennek célja, hogy jobbá tegye közérzetét mindenkinek, aki a Covid-19 vagy az oltások utóhatásaiban szenved.
A tanfolyam alapját a Wellness Kineziológia adja, mert jelentősen javíthatja minden ember általános jóllétét, akire hatással volt a Covid-19 vagy az oltások.
Ezen a tanfolyamon a Stress Release, Wellness kineziológia és Biokineziológia eszközeit ismerjük meg. Dr. Wayne Topping és J. Barton által kifejlesztett technikàkat tanulhatunk, amelyek segítik a regenerálódás folyamatát. A svéd Robin Brow-Frossard kineziológus által tanulmányozott és összállított protokollt Maurizio Ugo Rodriguez ( olasz kineziológus és gyógyszerész) fogja átadni nekünk.
Mit kapsz ezen a kurzuson?
1, Felfedjük a Kineziológia összetett működését, és ez hogyan van kapcsolatban a jólléteddel
2, Hatékony technikák: mester technikák a Wellnes Kineziológiából, amelyek enyhítik a post-covid vagy oltással kapcsolatos következményeket.
3, Személyes átalakulás: interaktív beszélgetésekben való részvétel,gyakorlati feladatok és tapasztalaton alapuló tanulás, amivel könnyen beépítheted a Kineziológiát az életedbe.
4, Támogató közösség: lehetőség van egymással kapcsolódni, megosztani a post-covid wellnessel kapcsolatos egyedi célokat, így egy támogató és fejlődést segítő csoport jöhet létre.
FONTOS információk:
Időpont: 2023 szeptember, minden csütörtökön 19:00-21:00-ig
Hol? Online, Zoom-on. Időtartam: minden alkalom 2 órás
Ki az oktató? Mauritio Ugo Rodriguez és Ludmilla Wolt szinkrontolmács olaszról angolra.
Képzés díja:
€100 nem-IASK tagoknak
€75 nemzeti szövetségek vagy iskolák tagjainak, ha a szövetség vagy iskola IASK tag
€50 IASK gyakorló tagság (practitioner member)
Kurzus menetrend
2023.09.07.
Bevezetés és a stressz túlélését is magában foglaló érzelmi hatások vizsgálata
Az első alkalommal bemutatjuk a kineziológia alapszabályait és annak fontosságát, hogyan tartsuk fönt az általános jóllétet , különös tekintettel a post-covid-ra. Aztán beszélgetünk a Covid-19 érzelmi hatásairól, fókuszálva a túlélési stresszre, a járvány stresszorai által okozott hosszantartó "üss vagy fuss" stresszválasz állapotára. Ennek az alkalomnak az a célja, hogy feltérképezzük és megértsük a post-covid állapotban lévő érzelmi stresszeket. Úgy mint szorongás, depresszió, PTSD és ezeket hogyan kezelhetjük Kineziológiával
2023.09.14.
A fertőzés pszichológiai hatásai és az eljárások priorizálása
Ebben a részben a vírus fiziológiai hatásaival foglalkozunk, beszélünk arról, hogyan hat a Covid-19 a test rendszereire. Felfedezzük a vírus által okozott következményeket a légző rendszerben, keringési rendszerben, az idegrendszerben és a többi szervrendszerben.Kiemeljük a hosszantartó tüneteket, amelyeket "long Covid"-nak hívunk. Beszélünk arról, hogyan használjuk a kineziológiát és állítsunk fel prioritást az egyéni esetek kezelésében.
2023.09.23.
Gyakorlat-Mit tehetünk kineziológusként-amit minden oldáson alkalmazhatunk,mielőtt elkezdünk dolgozni.
Ez egy gyakorlat központú alkalom. Kineziológusként több gyakorlatot és technikát fogunk felfedezni, amelyek arra hivatottak, hogy fizológiailag és érzelmileg is csökkentsék a Covid-19 hatásait. Megbeszéljük, hogyan tudjuk ezeket beépíteni az oldások gyakorlatába úgy, hogy a holisztikus szemlélet is megmaradjon a jóllét visszaállításában.
Kiemeljük azt is, hogyan ellenőrizzük és azonosítsuk azokat a területeket, amire fókuszálni kell az oldás alatt.
2023.09.28.
Az előző alkalmakkor tanult prtokol gyakorlati bemutatása.

Az utolsó alkalommal összerakjuk az eddig tanultakat. Élő bemutatót fogunk elvégezni az eddig tanult technikákat alkalmazva. Bemutatjuk hogyan lehet különböző kineziológiai technikákat integrálni, úgy hogy összefüggő oldás legyen belőle. Lehetőséged lesz a gyakorlatban is látni a fő szabályokat, jobban megérteni a gyakorlatokat és kérdéseket feltenni.

A négy alkalom alatt olyan tudást és eszközt kapsz a kezedbe, amivel megerősítheted a Post-Covid világban a jóllétért végzett tevékenységedet.
Ezen a linken tudsz jelentkezni a kurzusra:
Szeretettel várunk!
Arik Xander és az IASK
Fordította: Iványi Erika/MKSZ nevében
 

2023. szeptember 6
Subrosa Központ

Moderátor: Balajthy Gréta

A találkozó során az alábbi kérdésekre keressük a válaszokat a beérkezett kérdések alapján:

1/ A Wikipédián a kineziológia rossz hírét keltik?

Kapcsolódó cikk, a közgyűlésen megbeszéltek alapján:

https://kineziologusok.com/faq#t6n722

2/Magyar kineziológusok helye a kineziológia világában.

Erősségek és buktatók.

Múltból táplálkozó jövő.

Kinezológiai szervezetek.

Utánpótlás és jövőkép.

 

Az találkozó időtartama: 60perc

Előzetes egyeztetést követően mindenkit szeretettel várunk.

 


 

2023. június 14
Subrosa Központ 1142 Budapest, Szuglói körvasút sor 190

 

Előadó: Nagyné Szűcs Szilvi

2023 évi IASK konferencia Tenerifén került megrendezésre.

Nagyné Szűcs Szilvi - nem csak részvevőként, hanem előadóként is részt vett a nemzetközi kineziológus eseményen:

"2023 március 30-április 2-a között volt szerencsém részt venni Tenerifén, a Knowlative - Collaborative Knowledge konferencián. Sok-sok új tudással, tapasztalattal, élménnyel, és néhány új baráttal is gazdagodtam ezalatt a néhány nap alatt. Erről szeretnék egy rövid beszámolót tartani, és megosztani néhány  morzsát az ottani előadásokból, bízva abban, hogy talán más is kedvet kap majd, és nekivágva a nagyvilágnak, vagy akár az online térnek, hasonlóan jó élményeket szerez."

Az találkozó egyben az MKSZ évzáró bulija is. Kezdési időpont 16.00

Az előadás időtartama: 60perc (17.00-18.00)

Előzetes egyeztetést követően mindenkit szeretettel várunk.

 


 

2023. május 6 - 2023. november 10

PÉM 100

Polgár Krisztina levele fontos információkkal:

Kedves TIOC konzultánsok és instruktorok!

 

Mindenek előtt mindenkinek kívánom, hogy olyan legyen az új éve, amiről a legmerészebb álmaiban álmodik,  teljék békességben, egészségben, szeretetben, bőségben!

 

Egy fontos információ az instruktoroknak: ugye nem felejtettétek el, hogy a Three In one Concepts One Brain tanfolyamainak napi díja 2023 január 1-től 25 000 Ft/nap lesz. A Three In One felé fizetendő royalty alapja 19 680 Ft/nap, ennek a megfelelő százalékával (5%) kell számolnotok.

A jegyzetek ára továbbra is 5000 Ft, a minitanfolyamokhoz 2500Ft.

 

2023 első félévére tervezett tanfolyamok (figyelmesen olvassátok, mert vannak változások)

 

2023-ban semmilyen újraminősítő, megállapodás- megújító tanfolyam nem lesz, sem instruktoroknak, sem konzultánsoknak. (Kivéve, aki 2022-ben elmulasztotta a konzultánsi Updatet, nekik lesz lehetőség pótolni. Ez csak azokra vonatkozott, akik nem instruktorok, csak konzultánsi megállapodásuk van a TIOC-szel.)

 

Bármelyik tanfolyamra szeretettel várjuk az ismétlőket is.

 

Január  11-15: Konzultáns Praktikum. Az oktató Simon Kata, szervező Polgár Krisztina TIOC szponzor. Akit ismétlőként érdekelne, akár ez, akár egy későbbi Konzultáns Praktikum, kérem, hogy hívjon fel, ennél a tanfolyamnál erősen korlátozva van a létszám.

 

A továbbiakban felsorolt tanfolyamokat Anastazya Wada fogja tartani:

 

Március 7-12 BCFCT  Basic Consultant Facilitator Certification Training

Alap Konzultáns Facilitátor Tréning, a  Three In One Concepts-szel való megállapodás alapja. A részvétel feltétele a Konzultáns Praktikum elvégzése.

 

Március 13-16: Syntax of Life 1. (4 nap) Az élet szintaxisa: szinergikus csere 1. rész.  A négynapos program elvégzése egyenértékű a Mohóság, Bűntudat és Isten (4nap), és az Egység tanfolyamok (4nap) elvégzésével. A tanfolyamon azok vehetnek részt, akik a Serdülőkor, érettség és szeretet, vagy az Etika és kapcsolatok 2-es tanfolyamot  elvégezték. A Syntax 1 és 2 elvégzése, a Haladó oktatói előfeltétele. 

 

Március 17-20. Etika és kapcsolatok 1(a részvétel feltétele elvégzett 6-os – Szerkezeti idegtan tanfolyam)

 

 

Május 6-10 Testáramkörök, fájdalom és megértés tanfolyam. Aki novemberben lemaradt, vagy szívesen megismételné, szeretettel várjuk. A részvétel feltétele: elvégzett 7-es, vagy Etika és Kapcsolatok 1-es tanfolyam. Ehhez a tanfolyamhoz megújult a jegyzet, itt ezt is megismerhetitek.

Ez lesz az az alkalom, amikor az elmulasztott Konzultánsi Újraminősítő Updatet pótolni lehet.

 

Május 11-14 Syntax of Life 2(4 nap) Az élet szintaxisa: szinergikus csere 2. rész A négynapos program elvégzése egyenértékű a Szexualitás (4nap), és a Gyerek, mint szülő (4nap) tanfolyamok elvégzésével. A tanfolyamon azok vehetnek részt, akik a Serdülőkor, érettség és szeretet, vagy az Etika és kapcsolatok 2-es tanfolyamot  elvégezték. A Syntax 1 és 2 elvégzése, a Haladó oktatói előfeltétele. 

 

Május 15-20  Advanced Instructor Certification Training Haladó Instruktor Tréning - A jelentkezés előfeltétele vagy az Egyetemes ügyek négy tanfolyama (Mohóság, Bűntudat és Isten, Egység, Szexualitás és Gyerek, mint szülő) vagy az Élet szintaxisa 1 és 2 elvégzése.

 

 

2023 őszre tervezzük a következőket(a pontos dátumok még szervezés alatt).

 

 Etika és kapcsolatok 2- Arészvétel feltétele vagy a Serdülőkor érettség és szeretet (10-es), vagy az Etika és Kapcsolatok 1 és Testáramkörök (8-as) tanfolyam elvégzése.

 

BICT – Alap Instruktor Tréning

Akik Alap Instruktor tréningre jelentkeznek, azoknak a Konzultáns Facilitátor Tréning és az Instruktor Tréning között eltelt időben kell megismételniük az első három tanfolyamot. Bármelyik érvényes megállapodással rendelkező oktatónál lehet ismételni. A jelentkező felelőssége, hogy tisztában legyen azzal az anyaggal, amit majd oktatni fog.

 

Természetesen ezekről fogok még további információt küldeni, ha megvannak az időpontok.

 

Szeretettel várom a kérdéseiteket és a jelentkezéseket.

 

Polgár Krisztina

 

+36 20 4502009

2023. május 3
Subrosa Központ 1142 Budapest, Szuglói körvasút sor 190

Előadó és moderátor: Kovácsné H. Franciska

1/Találkozásom a kineziológiával, 31 évvel ezelőtt...
2/A " hogyan kezdjünk hozzá?"- tól az oldás befejezéséig...
3/Emlékezetes oldások, megtapasztalások és ezek átadása a jövő nemzedékének.
4/Saját utam " kitaposása" által, megkönnyíteni a különböző ötletekkel az oldásokat.
5/Spontán, kötetlen beszélgetéssel formájában szeretnénk átadni egymásnak tapasztalatainkat.
Várom sok szeretettel a kollégákat, kineziológus társaimat!
 

Az előadás időtartama: 60perc

Előzetes egyeztetést követően mindenkit szeretettel várunk.

2023. április 5
Ezokert Stúdió, 1055 Budapest, Honvéd utca

Előadó: Osztrovszki Gabriella

Előadásomban humán oldalról mutatom be, hogy milyen helyzetekben alakulhat ki a burnout tünete, valamint milyen lehetőségek vannak a felismerésére és annak kezelésére, továbbá rávilágítok a megelőzés fontosságára, mind elméleti, mind gyakorlati eljárások bemutatásával.

Míg ezzel a jelenséggel korábban a segítő szakmában lévők voltak érintve, most a társadalom egyre szélesebb köre vonódik be, egyre fiatalabb korosztályon mutatkozik a nehezen észlelhető tünetegyüttes. 

Beszélek arról, hogy a XXI. században a széleskörű multimédiás eszközök használata milyen hatással van a megváltozott, gyorsan változó szokásainkra, életkörülményeinkre. Az új kihívások számos új megoldásra váró feladatot állít elénk.

Attól, hogy a burnout tüneteiről nem beszélünk, nem veszünk tudomást róla, az attól még létezik. Ahhoz, hogy mind mentálisan, mind szellemileg, mind fizikailag egészségesek maradjunk, a kiégés időben történő felismerésében és megelőzésében látom a megoldást. 

Az előadás időtartama: 60perc

Előzetes egyeztetést követően mindenkit szeretettel várunk.