OB tanfolyamok és újraminőstő tréningek

Időpont: 
2023. május 6 - 2023. november 10
Jelentkezés: 

PÉM 100

Polgár Krisztina levele fontos információkkal:

Kedves TIOC konzultánsok és instruktorok!

 

Mindenek előtt mindenkinek kívánom, hogy olyan legyen az új éve, amiről a legmerészebb álmaiban álmodik,  teljék békességben, egészségben, szeretetben, bőségben!

 

Egy fontos információ az instruktoroknak: ugye nem felejtettétek el, hogy a Three In one Concepts One Brain tanfolyamainak napi díja 2023 január 1-től 25 000 Ft/nap lesz. A Three In One felé fizetendő royalty alapja 19 680 Ft/nap, ennek a megfelelő százalékával (5%) kell számolnotok.

A jegyzetek ára továbbra is 5000 Ft, a minitanfolyamokhoz 2500Ft.

 

2023 első félévére tervezett tanfolyamok (figyelmesen olvassátok, mert vannak változások)

 

2023-ban semmilyen újraminősítő, megállapodás- megújító tanfolyam nem lesz, sem instruktoroknak, sem konzultánsoknak. (Kivéve, aki 2022-ben elmulasztotta a konzultánsi Updatet, nekik lesz lehetőség pótolni. Ez csak azokra vonatkozott, akik nem instruktorok, csak konzultánsi megállapodásuk van a TIOC-szel.)

 

Bármelyik tanfolyamra szeretettel várjuk az ismétlőket is.

 

Január  11-15: Konzultáns Praktikum. Az oktató Simon Kata, szervező Polgár Krisztina TIOC szponzor. Akit ismétlőként érdekelne, akár ez, akár egy későbbi Konzultáns Praktikum, kérem, hogy hívjon fel, ennél a tanfolyamnál erősen korlátozva van a létszám.

 

A továbbiakban felsorolt tanfolyamokat Anastazya Wada fogja tartani:

 

Március 7-12 BCFCT  Basic Consultant Facilitator Certification Training

Alap Konzultáns Facilitátor Tréning, a  Three In One Concepts-szel való megállapodás alapja. A részvétel feltétele a Konzultáns Praktikum elvégzése.

 

Március 13-16: Syntax of Life 1. (4 nap) Az élet szintaxisa: szinergikus csere 1. rész.  A négynapos program elvégzése egyenértékű a Mohóság, Bűntudat és Isten (4nap), és az Egység tanfolyamok (4nap) elvégzésével. A tanfolyamon azok vehetnek részt, akik a Serdülőkor, érettség és szeretet, vagy az Etika és kapcsolatok 2-es tanfolyamot  elvégezték. A Syntax 1 és 2 elvégzése, a Haladó oktatói előfeltétele. 

 

Március 17-20. Etika és kapcsolatok 1(a részvétel feltétele elvégzett 6-os – Szerkezeti idegtan tanfolyam)

 

 

Május 6-10 Testáramkörök, fájdalom és megértés tanfolyam. Aki novemberben lemaradt, vagy szívesen megismételné, szeretettel várjuk. A részvétel feltétele: elvégzett 7-es, vagy Etika és Kapcsolatok 1-es tanfolyam. Ehhez a tanfolyamhoz megújult a jegyzet, itt ezt is megismerhetitek.

Ez lesz az az alkalom, amikor az elmulasztott Konzultánsi Újraminősítő Updatet pótolni lehet.

 

Május 11-14 Syntax of Life 2(4 nap) Az élet szintaxisa: szinergikus csere 2. rész A négynapos program elvégzése egyenértékű a Szexualitás (4nap), és a Gyerek, mint szülő (4nap) tanfolyamok elvégzésével. A tanfolyamon azok vehetnek részt, akik a Serdülőkor, érettség és szeretet, vagy az Etika és kapcsolatok 2-es tanfolyamot  elvégezték. A Syntax 1 és 2 elvégzése, a Haladó oktatói előfeltétele. 

 

Május 15-20  Advanced Instructor Certification Training Haladó Instruktor Tréning - A jelentkezés előfeltétele vagy az Egyetemes ügyek négy tanfolyama (Mohóság, Bűntudat és Isten, Egység, Szexualitás és Gyerek, mint szülő) vagy az Élet szintaxisa 1 és 2 elvégzése.

 

 

2023 őszre tervezzük a következőket(a pontos dátumok még szervezés alatt).

 

 Etika és kapcsolatok 2- Arészvétel feltétele vagy a Serdülőkor érettség és szeretet (10-es), vagy az Etika és Kapcsolatok 1 és Testáramkörök (8-as) tanfolyam elvégzése.

 

BICT – Alap Instruktor Tréning

Akik Alap Instruktor tréningre jelentkeznek, azoknak a Konzultáns Facilitátor Tréning és az Instruktor Tréning között eltelt időben kell megismételniük az első három tanfolyamot. Bármelyik érvényes megállapodással rendelkező oktatónál lehet ismételni. A jelentkező felelőssége, hogy tisztában legyen azzal az anyaggal, amit majd oktatni fog.

 

Természetesen ezekről fogok még további információt küldeni, ha megvannak az időpontok.

 

Szeretettel várom a kérdéseiteket és a jelentkezéseket.

 

Polgár Krisztina

 

+36 20 4502009