Post-Covid jóllétet erősítő program

Kedves IASK tagok! és Minden Érdeklődő!
Örömmel jelentjük be az új tanfolyamunkat, a post-Covid jóllétet erősítő programot. Ennek célja, hogy jobbá tegye közérzetét mindenkinek, aki a Covid-19 vagy az oltások utóhatásaiban szenved.
A tanfolyam alapját a Wellness Kineziológia adja, mert jelentősen javíthatja minden ember általános jóllétét, akire hatással volt a Covid-19 vagy az oltások.
Ezen a tanfolyamon a Stress Release, Wellness kineziológia és Biokineziológia eszközeit ismerjük meg. Dr. Wayne Topping és J. Barton által kifejlesztett technikàkat tanulhatunk, amelyek segítik a regenerálódás folyamatát. A svéd Robin Brow-Frossard kineziológus által tanulmányozott és összállított protokollt Maurizio Ugo Rodriguez ( olasz kineziológus és gyógyszerész) fogja átadni nekünk.
Mit kapsz ezen a kurzuson?
1, Felfedjük a Kineziológia összetett működését, és ez hogyan van kapcsolatban a jólléteddel
2, Hatékony technikák: mester technikák a Wellnes Kineziológiából, amelyek enyhítik a post-covid vagy oltással kapcsolatos következményeket.
3, Személyes átalakulás: interaktív beszélgetésekben való részvétel,gyakorlati feladatok és tapasztalaton alapuló tanulás, amivel könnyen beépítheted a Kineziológiát az életedbe.
4, Támogató közösség: lehetőség van egymással kapcsolódni, megosztani a post-covid wellnessel kapcsolatos egyedi célokat, így egy támogató és fejlődést segítő csoport jöhet létre.
FONTOS információk:
Időpont: 2023 szeptember, minden csütörtökön 19:00-21:00-ig
Hol? Online, Zoom-on. Időtartam: minden alkalom 2 órás
Ki az oktató? Mauritio Ugo Rodriguez és Ludmilla Wolt szinkrontolmács olaszról angolra.
Képzés díja:
€100 nem-IASK tagoknak
€75 nemzeti szövetségek vagy iskolák tagjainak, ha a szövetség vagy iskola IASK tag
€50 IASK gyakorló tagság (practitioner member)
Kurzus menetrend
2023.09.07.
Bevezetés és a stressz túlélését is magában foglaló érzelmi hatások vizsgálata
Az első alkalommal bemutatjuk a kineziológia alapszabályait és annak fontosságát, hogyan tartsuk fönt az általános jóllétet , különös tekintettel a post-covid-ra. Aztán beszélgetünk a Covid-19 érzelmi hatásairól, fókuszálva a túlélési stresszre, a járvány stresszorai által okozott hosszantartó "üss vagy fuss" stresszválasz állapotára. Ennek az alkalomnak az a célja, hogy feltérképezzük és megértsük a post-covid állapotban lévő érzelmi stresszeket. Úgy mint szorongás, depresszió, PTSD és ezeket hogyan kezelhetjük Kineziológiával
2023.09.14.
A fertőzés pszichológiai hatásai és az eljárások priorizálása
Ebben a részben a vírus fiziológiai hatásaival foglalkozunk, beszélünk arról, hogyan hat a Covid-19 a test rendszereire. Felfedezzük a vírus által okozott következményeket a légző rendszerben, keringési rendszerben, az idegrendszerben és a többi szervrendszerben.Kiemeljük a hosszantartó tüneteket, amelyeket "long Covid"-nak hívunk. Beszélünk arról, hogyan használjuk a kineziológiát és állítsunk fel prioritást az egyéni esetek kezelésében.
2023.09.23.
Gyakorlat-Mit tehetünk kineziológusként-amit minden oldáson alkalmazhatunk,mielőtt elkezdünk dolgozni.
Ez egy gyakorlat központú alkalom. Kineziológusként több gyakorlatot és technikát fogunk felfedezni, amelyek arra hivatottak, hogy fizológiailag és érzelmileg is csökkentsék a Covid-19 hatásait. Megbeszéljük, hogyan tudjuk ezeket beépíteni az oldások gyakorlatába úgy, hogy a holisztikus szemlélet is megmaradjon a jóllét visszaállításában.
Kiemeljük azt is, hogyan ellenőrizzük és azonosítsuk azokat a területeket, amire fókuszálni kell az oldás alatt.
2023.09.28.
Az előző alkalmakkor tanult prtokol gyakorlati bemutatása.

Az utolsó alkalommal összerakjuk az eddig tanultakat. Élő bemutatót fogunk elvégezni az eddig tanult technikákat alkalmazva. Bemutatjuk hogyan lehet különböző kineziológiai technikákat integrálni, úgy hogy összefüggő oldás legyen belőle. Lehetőséged lesz a gyakorlatban is látni a fő szabályokat, jobban megérteni a gyakorlatokat és kérdéseket feltenni.

A négy alkalom alatt olyan tudást és eszközt kapsz a kezedbe, amivel megerősítheted a Post-Covid világban a jóllétért végzett tevékenységedet.
Ezen a linken tudsz jelentkezni a kurzusra:
Szeretettel várunk!
Arik Xander és az IASK
Fordította: Iványi Erika/MKSZ nevében
 

Időpont: 
2023. szeptember 07. - 19.00
Helyszín: 
2023 szeptember, minden csütörtökön 19:00-21:00-ig ONLINE