Várkonyi György képe

Megfelelő hozzáállás megszerzésével stresszállóvá tehetjük életünket, utunkat a kineziológia segítségével egyengethetjük. Áldozat szerepe helyett átvehetjük ÉLETÜNK IRÁNYÍTÁSÁT!

STRESSZOLDÓSTÚDIó (S.O.S.)(Save Our Souls / mentsétek meg lelkeinket/)

VÁRKONYI GYÖRGY kinezilógus – oktató vagyok.Szakmai végzettségeim:
„Gyógyító Érintés „ (Touch for Helth)„Jó közérzet kinezilógiája” (Welness Kineziológy)
„Egységes Agy” (Three One Conceps)„Agytorna” (Brain Gym)
„Tanulási Kineziológia (EDUK-K) Biokineziológia„Grafokineziológia”
Az első három szakágból oktatói képesítésem van. A Touch for Health (ez a kineziológia alapja) és a Welness Kineziology szakágakat oktatom megfelelő számú érdeklődő esetén.Kineziológiai tanulmányaimat l992-ben Magyarországon a legelső csoporttal kezdtem meg. Először tanulási nehézségekkel, majd komplexen foglalkoztam a bejelentkezőkkel.
1995. január 5-én alapítottam meg a StresszOldóStúdiót.1993-tól l998-ig részt vettem Gill Wright angol holisztikus terapeuta képzésében, akitől metafizikát, ezotériát és holisztikus gyógyítást tanultam és gyakoroltam.
1995-ben kezdtem el kineziológus tanítványaim kérésére metafizikai és ezoterikus tanfolyamokat tartani Budaörsön.Azóta itt, és kérésre vidéken is - megfelelő létszám esetén – tartok ilyen tanfolyamokat. Ezeken a tanfolyamokon a Gill Wright-tól tanultakat, valamint a D.K. „tibeti” mester tanításait igyekszem továbbítani a résztvevőknek.
Az Egészségügyi Továbbképző Intézetben a közben megszületett Természetgyógyászati Jogszabályoknak megfelelve általános természetgyógyászatból és egészségügyi ismeretekből, valamint kineziológiából elméleti és gyakorlati vizsgát tettem.A StresszOldóStúdió ANTSZ hivatalos működési engedéllyel rendelkezik.

2002-ben Mentálhigiéniai Szakképesítést szereztem a Debreceni Egyetem Pszichológiai Intézetében.Munkámban integráltan alkalmazom a kineziológia, a mentálhigiéné, az ezotéria és a holisztikus gyógyítás terén tanultakat.

Bejelentkezés: 06-30/292-0148 (napközben), 06/23/805 - 034 (este)
2040 Budaörs, Szivárvány u. 8. fsz-i rendelő, 57-es kód
1992 óta