Találkozók

2020. június 3
Az időpont kihirdetése után kerül véglegesítésre

Az találkozót további értesítésig kénytelenek vagyunk elhalasztani.  Amint megvan az új időpont, a honlapon és FB oldalon is jelezzük  majd a tagság és érdeklődők felé.

A helyszín az időpont kihirdetése után kerül véglegesítésre.

Előadó:dr. Rohrbeck István ügyvéd

Kezdési időpont 17.00

 

MKSZ tagok ajánlásával- előzetes egyeztetést követően- külsős vendégeket is szívesen látunk! A férőhelyek száma korlátozott, ezért a részvétel a jelentkezés sorrendjében lehetséges.

Farkasné Erzsike felajánlásából -igény esetén- lehetőség van az előadás után egy tárgyhoz kapcsolódó családállításra is.

Részvételi szándékotokat FB messenger üzenetben vagy Vadler Zita részére küldött emailben várjuk:

vadler@kristalyklima.hu

A törvényjavaslat itt letölthető:

httpswww.parlament.huirom410801808018-0007.pdffbclidIwAR0IZ_KW2l5WZbN8BVxFucZGBqr4Qs0GY9yhBjpNRiYCKKUqifOYfOIOCi8%20.pdf


2020. szeptember 2
Subrosa Központ 1142 Budapest, Szuglói körvasút sor 190

 

Előadó:Vadler Zita

Előadásainkat-a C-19 való helyzett miatt- kénytelenek vagyunk bizonytalan ideig elhalasztani.

·           vajon miért nem működnek mindenkinél a divatdiéták, és miért nem létezhet olyan étrend, amely mindenkinek egyformán jó?

·           hogyan lehetséges testsúlyodon változtatni és energiaszintedet növelni, egyszerűen csak azzal, hogy követed a tested számára egészséges táplálkozási ajánlásokat és edzéstervet?

2019/2020-as fogyókúrás előadássorozatunk zárásaként Vadler Zita előadását hallgathatjátok meg az anyagcsere- és hormontípusokról, és arról, hogyan befolyásolja metabolikus típusunk a testarányainkat és a számunkra leginkább megfelelő edzéstípust.

Aki részt vesz előadáson, kitöltheti a metabolikus típusára vonatkozó tesztet, majd részére ingyenesen e-mailben megküldjük a teszt kiértékelését.

Előzetes bejelentkezést követően midenkit szívesen látunk!