Pász Zsuzsanna Dozsi képe

"A lélek birodalmában nem gyalogolhatsz más lámpásának fényében. Az enyémet nem adhatom Neked. Arra viszont megtaníthatlak, hogyan készíts lámpát magadnak."

MAGamról:
Minden a gyermekem diszlexiájával kezdődött. Már annyi mindenen túl voltunk, amikor eljutottunk egy fantasztikus emberhez, aki a kineziológia módszerével oldotta őt és elsősorban engem. Az iskolásunk attól a naptól kezdve önállóan tanul! Azóta boldog egyetemista.
Tudni, ismerni, használni akartam, ezt a csodálatos módszert. Ennek már több mint tíz éve. Azóta több kineziológiai ág tanfolyamait jártam végig - One Brain, Touch for Health, Stress Release -, majd ezek továbbképzőit. Gill W. angol származású metafizika oktatónál három éves képzés keretében metafizika tanári diplomát szereztem. Közben beleszerettem a Bach virágterápiába, így egy természetgyógyászati iskola elvégzésével terapeuta végzettséget kaphattam. A megismert módszerek használata életem részévé vált.
Imádom a hegyeket. Ahogy a kanyargó ösvényeken járok, gyakran gondolok arra, hogy ez pont olyan, mint az élet maga. Vigyázva lépek, a köveken, és nem tudom, hogy az ösvény kanyarulatánál mi tárul elém, de azt tudom, hogy az elágazásoknál enyém - a te utadon TIÉD - a döntés.
Úton vagyunk mindannyian.

06-20-5515-265
Dunaújváros
1998 óta