A Theta Healing szerint a Teremtővel minden lehetséges.

Theta Healing definíciója

A Theta Healing egy rendkívül erőteljes energiagyógyászati technika. Bár a neve a gyógyí-tásra utal, emellett arra is nagyon eredményesen használható, hogy kihozzuk magunkból azokat a lehetőségeket, képességeket, melyekről nem is tudunk, hogy bennünk vannak. A Theta Healing az életfelfogásunkat tudja olyanná formálni, hogy észreveszem, a teremtő erővel minden lehetséges és képviselhetem azt az értéket, aki igazán vagyok.

A Theta Healing egy olyan egyszerű, dinamikus, könnyen elsajátítható módszer, mely a theta agyhullámot veszi igénybe. A fókuszált figyelem segítségével, a szándék erejével, ráhangolódva a theta agyhullámokra képesek vagyunk átlépni a tudatos tudattal a tudatalatti küszöbén. A konzulens ebben a theta agyhullámban, tartva a teret, segít megtalálni azokat a blokkokat, tudatalatti hitrendszereket, melyek korlátozzák az életünket.

88 - 95 %-ban a tudatalatti minták befolyásolják az életünket.

A TH-ben a Teremtőhöz fordulunk, mely nem más, mint egy energia. Teremtőnek számos neve van: Isten, Buddha, Siva, Jézus, Jahve, Allah. Ők mind a mindenséget teremtő energiához vezető áramlatnak a részei.

Becsatlakozunk a végtelen  térbe, a forrásenergiába. Ekkor a fókuszált figyelem segítségével, a szándék erejével, a páciens beleegyezésével a konzulens tanúsítja, vizualizálja a folyamatot és letölti azokat az információkat, melyek hiányoznak vagy nem a legmagasabb rezgésűek.

Csak regisztrált és bejelentkezett tagok számára szóló írás.