Tuboly Beatrix képe

"Nem vagyok gyógyító. Nem gyógyítok meg senkit. Magamat egyetlen lépésnek tekintem az önmegismerés kanyargó ösvényén. Megtanítom az embereket arra, hogy szeressék önmagukat, ezáltal teret nyitok számukra, melynek mélységében feltárul előttük lényük mérhetetlen csodája. Ez minden, amit teszek. Olyan ember vagyok, aki támogat másokat. Hozzásegítem őket, hogy átvegyék az irányítást az életük felett. Segítek nekik elgörgetni az útból az akadályokat, ledönteni a korlátokat, hogy képessé váljanak szeretni magukat az adott körülményektől függetlenül."

(Luise L. Hay: Az erő benned van!)

 

Nem vagyok gyógyító, mert mindenki csak önmagát gyógyíthatja meg, ugyanis minden problémára - legyen az testi, lelki vagy személyiségbeli - a megoldás, és így az "orvosság" is bennünk van. Én abban tudok segíteni Neked, hogy ezt megtaláld magadban, és ezzel kezedbe vedd gyógyulásod, önmagad és életed változásának kulcsát.

 

A kineziológia One Brain ágát alkalmazom, melynek lényege:

Stresszoldás, személyiségfejlesztés, testi- és lelki harmonizálás. Izomtesztelés segítségével azonosításra kerülnek azok a múltbeli érzelmi- és stressz mintázatok, blokkok, hitrendszerek, amelyek a jelenbeli testi-, lelki-, személyiségbeli probléma hátterét képezik. A kezelés során különböző korrekciós technikák segítségével egyúttal oldásra is kerülnek ezek a mintázatok, blokkok, valamint a kezelt személy megtalálja a saját maga válaszait, megoldásait a kezelt problémára. Előfordul, hogy a kapott kezelés megerősítéseként otthon végzendő megerősítő gyakorlatokat is kap a kliens. Tevékenységemet hivatalos keretek között, ÁNTSZ engedéllyel végzem.

 

Kineziológus-természetgyógyász

a One Brain módszer haladó szintű oktatója

Aura Soma konzulens

Bach-virágterápiás tanácsadó

hangmasszőr (tibeti hangtálakkal, gonggal)

hormonegyensúly tanácsadó

 

Részletes információk tevékenységemről: https://www.facebook.com/LelekviragStudio/


One Brain szakmai tanfolyamok:

jelenleg nincs

 

 

 


06 (20) 408 5177
Bp. XI. Dayka Gábor utca - bejelentkezéssel!
2010 óta