Tihanyi Ágnes képe

Te magad vagy a csoda! Ezért fontos, hogyan határozod meg a jövőképed és magad a múlt emlékei helyett. Hiszen szemelyiséged hozza létre a személyes valóságodat, mely változtatható! Az evolúcióhoz szükséges, hogy tudatossá válj a tudatalatti működésedre, ami mozgatja viselkedésed és így alakítja a személyiséged.

Tihanyi Ágnes vagyok, stresszoldással foglalkozom. Felnőtteket és gyerekeket egyaránt szeretettel várom Flamingo Studiónkban Gyulán és Budapesten.
A One Brain módszert Dr.h.c. Várhidi Ilonánál kezdtem el tanulni a Subrosa Képességfejlesztő és Oktató Központban.
Az alapképzés mellett több tanfolyamon - mint a TAO és a barometria, Allergiák, Mindfull eating (Anastasia Wada) - fejlesztettem magam.
Gyermekoktatói tanfolyamokkal kapcsolatos ismereteimet Szokán Mónika képzésein sajátítottam el szintén a Subrosa Központban. Régi álmom vált valóra, hogy évente több alkalommal is tarthatok képzéseket gyerekeknek.
Az úton gimnazista koromban gyermekanimátorként indultam el, majd a HR-es végzettségem megszerzése során pszichológiát, munkapszichológiát, szervezetmenedzsmentet és vezetést tanultam a főiskolán.
2012-ig középvállalatoknál dolgoztam vezetőként, gazdasági vonalon. Eközben is foglalkoztatott a gyógyítás, így 2001 óta gyógymasszőröket is oktattam OKJ-s és egyéb képzéseken.
2010 óta saját vállalkozásomban üzleti és magán tanácsadással vamint képzéssel foglalkozom, mely felöleli a stresszoldást, számmisztikai elemzést, asztrozófiát és üzleti mentorálást.

+36 70 457 56 06
Gyula, Gyóni Géza utca 2. / Budapest
2020 óta