Tihanyi Ágnes képe

Te magad vagy a csoda! Ezért fontos, hogyan határozod meg a jövőképed és magad - a múlt emlékei helyett. Hiszen szemelyiséged hozza létre a személyes valóságodat, mely megváltoztatható! Az evolúcióhoz szükséges, hogy tudatossá válj a tudatalatti működésedre, ami mozgatja viselkedésed és így alakítja a személyiséged.

Tihanyi Ágnes vagyok, mentorálással és stresszoldással foglalkozom. Felnőtteket és gyerekeket, üzletembereket, vállalkozókat, vezetőket egyaránt szeretettel várom személyes konzultációra Flamingo Living stúdiónkban Gyulán és Budapesten, illetve online. Támogatást nyújtok: önmagad megismerésében, hogyan találd meg a belső békéd, hivatásod, pályád, karriered, vezesd prosperálóan üzletedet és élj tudatosan; és hogyan tudd kezelni a stresszt a mindennapjaidban.

Tanácsadás. Mentorálás. Stresszkezelés. Üzletviteli és humán erőforrás tanácsadás. Asztrozófia. Numerológia. Workshopok. Előadások. 

A One Brain módszert Dr.h.c. Várhidi Ilonánál kezdtem el tanulni a Subrosa Képességfejlesztő és Oktató Központban. Az alapképzés mellett több szakmai képzésen - mint a TAO és a barometria, Allergiák, Mindfull eating (Anastasia Wada) - fejlesztettem magam.

Általam vezetett Gabriella Ulbrich gyermektanfolyamokkal kapcsolatos ismereteimet Szokán Mónika képzésein sajátítottam el.

Az úton gimnazista koromban gyermekanimátorként indultam el, gyerekfesztivál, gyereknapok, -táborok szervezőjeként.

Pszichológiából, munka- és szociálpszichológiából, közgazdaságtanból és szervezet- és vezetésmenedezsmentből szigorlatoztam a humánerőforrás menedzsment, személyügyi szervezés fősikolai végzettségem megszerzése során. Preferált területem az üzleti változásmenedzselés és válságkezelés.

Oktatói gyakorlatomat elsőként az OkTÁV-nál szereztem orvosi gyógymasszőrök OKJ szerinti képzését tartva. Ugyanitt saját, önálló képzésemen előadóként és vizsgáztatóként is jelen voltam. A tudás megszerzését és átadását is küldetésemnek érzem. Hallgatóimtól nagyon jó visszajelzések jönnek, ösztönözve oktatói utamat. Meridiánkezelések és a shiatsu területén is szereztem ismereteket.

2012-ig középvállalatoknál dolgoztam vezetőként, első sorban gazdasági vonalon. Ekkor közvetve támogattam a vállalatoknál dolgozó embereket és családjaikat, beszállítókat a vállalkozás stabil működésének biztosítása révén. 

A hivatásomban 2010- óta fokozatosan áttettem a fókuszomat az emberek közvetlen, személyes támogatására, ekkor alapítottuk meg családi vállalkozásunkat, melyet azóta is prosperálóan működtetünk üzleti partneremmel.

Szeretettel várlak személyes konzultációmra, illetve workshopjaimra.

Gabriella Ulbrich Békás Gyerektanfolyam Alapozó és Haladó - otthon és iskolában, családban eredményesen használható stresszkezelő és tanulást segítő technikák, gyakorlatok elsajátítása 2 nap alatt személyesen és online

+36 70 457 56 06
online / Gyula / Budapest
2020 óta