Kolcza Ilona képe

„Az élet legalapvetőbb választása az, hogy kinyílunk vagy bezárkózunk-e, kreatív és önkifejező energiáinkat pozitív vagy negatív módon nyilvánítjuk-e meg a világban."

"Bármilyen körülmények között találjuk is magunkat, mindig hatalmunkban áll megválasztani, milyen irányba haladjunk tovább.”

A kineziológia stressz oldó módszere olyan tudományág, mely segít azokban a helyzetekben, amikor úgy érezzük, hogy nincs választási lehetőségünk, nem tudjuk megoldani egyedül az előttünk álló problémát, akár párkapcsolatban, akár munkahely szerzésben, akár tanulásban, és sorolhatnám tovább azokat az okokat, amikor leblokkolódunk, és csak várjuk, hátha történik valami. Én ilyen helyzetben ismertem meg először a Tuch for Healt,majd a One Brain stressz oldó módszerét, aminek hatására el is kezdtem tanulni, hogy magamon és másokon is tudjak segíteni. Ettől kezdve, szinte szívtam magamban a tudást, mert folyamatosan képeztem magam, (Reiki energiakezelése, Arolo energiakezelése, Parapszichológia személyiségelemzése, Kristályok energiakezelése) hogy még pontosabban, még jobban tudjak segíteni, akiknek szükségük volt rá.

Tudom és hiszem, főleg a 20 év tapasztalata alapján, hogy csodálatosan működik, ahogy a kezelések után az emberek nem csak tudnak változtatni az életünkön, hanem olyan tudásra is tesznek szert közben, amivel már magukon is tudnak segíteni, ha szükségük lenne rá. Ez még inkább meggyőzött abban, hogy van értelme a munkámnak és minél több ember ismerje meg ezen módszereket, ami által jobbá válhat a világ.

+36 70 2902077
2020 óta