Domby Ágnes képe

"Egy pszichológus a teremben járkált, miközben stressz kezelést oktatott a közönségnek. Amikor felemelt egy poharat, mindenki a megszokott félig üres vagy félig teli kérdésre számított. Ehelyett mosolyogva azt kérdezte: Milyen nehéz ez a pohárvíz? A válaszok 2 dekagrammtól fél kilóig terjedtek.

A pszichológus így válaszolt: A tényleges súly nem lényeges, attól függ, milyen hosszan tartom a kezemben.

Ha csak egy percig tartom, könnyű.

Ha egy órán át tartom, megfájdul a karom.

Ha egy napig tartom, a karom elzsibbad és megbénul.

Egyik esetben sem változik a pohár víz súlya, de minél tovább tartom, annál nehezebb lesz.

Majd így folytatta: Az életben a stressz és az aggodalom olyan, mint ez a pohár víz.

Gondolj rájuk egy kis ideig, és semmi sem történik. Gondolj rájuk egy kicsit hosszabban, és elkezdenek fájni, és ha egész nap rájuk gondolsz, megbénulsz, képtelen leszel bármit is csinálni. Nagyon fontos, hogy tudd elengedni a gondjaidat! Este minél előbb tedd le minden terhedet, ne cipeld őket tovább az éjszakába.

NE FELEJTSD EL LETENNI A POHARAT!"

 

 

Egészségügyi végzettségemet és sok éves kórházi tapasztalatomat 2002.-ben kiegészítettem a kineziológia Touch for Health és a Stress Release ágaival, mely a távol-keleti gyógyászatra, Dr Selye János stressz kutatásaira, és az amerikai Dr Wayne W. Topping Welness kineziológiájára alapul. Ezek után egy évig Holisztikus praxist tanultam Várkonyi Györgynél, akinél az előző tanfolyamokat is végeztem.  

Gondolkodásmódom kiegészült azzal a szemlélettel, hogy az egész embert kell szem előtt tartani testi-lelki-szellemi egységében. Ha ez az egység megvalósul, - és mindig erre törekszünk,- akkor létrejön az EGÉSZ-SÉG.

 

A tudásomban lévő módszerekkel segíteni tudok:

- a fizikai és lelki traumák és

- a mindennapokban meglévő stresszek lebontásában,

- a munkahelyi kihívások, kiégés

- a krízishelyzetek,

- a párkapcsolati problémák megoldásában,

- a nemi identitászavarok,  gátlások,

- a tanulási nehézségek, viselkedési zavarok leküzdésében,

- az örökbefogadás múltbeli-érzelmi elfogadásában,

- a szorongások, félelmek, aggodalmak megszüntetésében,

- a testsúlycsökkentés – növelés megvalósításában,

- a veszteségek feldolgozásában,

- a betegségek lelki hátterének feltárásában,

- a pozitív emberi tulajdonságok felerősítésében,

- a kreativitás, készség, adottság előhozásában, megerősítésében

 

Mindezt a kineziológia izomtesztelő módszerével érem el, ami azon alapszik, hogy az életünk folyamán bennünket ért stresszek lenyomata elraktározódik az izmainkban és a sejtjeinkben. Megfelelő technika segítségével a felszínre hozható akár több évtizedes sérelem, fájdalom, elfojtás is.

Tanulmányaim többféle megoldást is kínálnak a feltárt okok megszüntetésére. Ezek között fontos szerepe van a pozitív érzelmek felerősítésének, a testünket behálózó meridiánok ballanszírozásának és a Bach cseppeknek. A kitesztelt gyógynövény, étrend, életmódváltás is elősegíti a pozitív változások gyorsabb bekövetkezését.

06-70/422-6446;
2004 óta