Alternatív gyógymódok és hátterük

További részletekért katt ide!

Szeptemberben Magyarországra látogat Paramahamsza Vishwananda országunkért felelős Swamija, Swami Anashuya, akitől egy nagyon izgalmas felajánlást kaptunk. Szívesen tartana előadást a kineziológusoknak az alternatív gyógymódokról és ezek hátteréről.  !!!
A felajánlás nem mindennapi, mivel Swami Anashuya  egyetemi végzettségét tekintve  biokémikus. Ezen túl nagyon nagy tapasztalata van alternatív medicinában és gyógymódokban, pl. különböző esszenciák, kövek alkalmazása a gyógyászatban. Tehát a spirituális háttere mellet van egy nagyon magas szintű tudományosan megalapozott és nagy gyakorlattal rendelkező tudása is.
Amikor először járt hazánkban  - és volt szerencsénk vendégül látni Őt -, akkor egy hajnalig húzódó beszélgetés kapcsán megtudhattuk Tőle, hogy nem lelte a lelket a gyógyszerkutatásban és a Bach eszenciák és további  más, majd száz fajta esszencia kutatásával, kristálygyógyítással, valamint egyéb alternatív gyógyítással foglalkozik.   
Rendkívüli lehetőséget kaptunk és nagy öröm számunkra,  hogy szeptemberi 19.-én előadást tart nálunk. Az idén májusi zarándoklaton jómagammal  együtt 5 kineziológus vett részt a szövetségünkből és gondolom ez inspirálta az előadás gondolatát.

Szvámi Anashuya a Bhakti Marga szervezésében tartja programjait, a program része lesz az előadás, szatszang (kérdés-felelet) és OM Chanting.


Pázs Zsuzsanna

Időpont: 
2018. július 08. - 18.00 - 2018. szeptember 19. - 18.00
Helyszín: 
BEKG 1015Budapest, Szabó Ilonka u. 2