Ráhangolódás az Új Évre

Az évnyítón késült fényképek itt találhatóak!

Előadók: Pász Péter és Pász Zsuzsanna (Dozsi)

OM Zengetés - mint lélek tisztító és emelő évkezdés

Az OM - mantra zengetését Mahavatar Babaji adta át Srí Swami Paramahamsza Vishvanandának, és kérte fel, hogy ismét tanítsa meg az embereknek ezt a fajta meditációt, mert nagy szükség van a saját rendszerünk és az élettereink tisztítására. Az OM zengetésről azt tanítja Guruji, hogy karma oldó ereje van. Éppen ezért csak a mesterek áldásával, azaz energetikai jelenlétével lehet végezni a meditációt. Jelenleg telihold napján 2300 OMC kör működik rendszeresen világszerte. A rezgések 2 km. -es körzetben hatnak és tisztítanak.

A meditáció előtt mesélünk kicsit a Mesterekről, és az OM hangról. Lehet hozni vizet üvegben, amit beteszünk a tér közepébe.

A lenti linken egy ismertető kis film van az OM zengetésről, magyar felirattal, míg a csatolmányban angolul. Érdemes mindkettőt megnézni.

A fotón Paramahamsza Vishvananda látható, a németországi központban a mostani karácsonyi ünnepen, karjában a megszületett kis Jézussal. A központban minden szobor felszentelt és az adott szent rezgéseit közvetíti. Swamiji épp úgy tiszteli a hindu szenteket és Isteneket, mint a keresztény vallás Szentjeit, vagy épp amint az a képen látható a kisded Megváltót.

Előzetes bejelentkezést követően mindenkit sszívesen látunk!

ÁLMOKAT MEGVALÓSÍTÓ BOLDOG, ÁLDOTT ÚJ ESZTENDŐT MINDNYÁJATOKNAK!

Nagy nagy szeretettel:

Péter és Dozsi

OM Chantingról (OM zengetésről) az ismertetö videó kisfilmet tovább is lehet küldeni másoknak is.

MAGYAR FELÍRATTAL:

Hogyan találod meg? A kép jobb alsó sarkában található kis kerékre rákattintasz, azután jelöljed a "Subtitle" (felírat) szót és a nyelvek közül kiválasztod "Hungarian"

Sajnos az 'ö' betü lemaradt, ahogy rátették a beküldött magyar fordítást, de úgy gondolom ez nem olyan zavaró.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=FI3azWIIPnw

 

A változtatás jogát fenntartjuk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Időpont: 
2018. január 03. - 18.00
Helyszín: 
Phoenix Stúdió 1111 Budapest, Karinty Frigyes u.22.III.e3.a