Áramlás a kineziológia különböző módszerein belül és között

- ízlelgessük, tanuljuk az új energiát!

"A Mesterek tudják, hogy soha nem fogják birtokolni az energiát- mert semmit nem birtokolhattok. De a Mesterek azzal is tisztában vannak, hogy minden energia szolgálni akarja őket, és ennek tisztelettel adóznak! "
                                                                Adamus Saint-Germain

A 2015. januári előadásomra visszacsatolva és azt folytatva szeretném megosztani veletek, hogy hogyan léptem tovább ebben a témában. (az előadás megtalálható a Szövetség oldalán a "könyvtár" fülecske alatt)

Az áramlásban "levés" könnyedebbé, sokkal hatékonyabbá teheti a munkánkat.
Ez a letisztultság megkönnyitheti az embereknek, hogy eltaláljanak hozzánk és nem elhanyagolható módon a gyerekek pontosan fogják érzeni, hogy kiktől kapják meg azt a segítséget, amire valóban vágynak!

Úgy érzem megint olyan információk érkeztek hozzánk, melyek segítenek átkelni  az átmeneti időszakon, amiben vagyunk 2012 decembere óta. Fontos tudnunk róluk, hiszen segítők vagyunk és az emberek válaszokat várnak tőlünk, útbaigazítást vagy legalábbis megnyugtatást.

Itt van például - A "felébredés" tizenkét jele - ami mindannyiunkat érint! Biztosan sokszor érzed elszeparáltnak magadat te is különböző testi-lelki tünetek miatt. (testi fájdalmak, szélsőséges hangulatingadozás) Azt gondolhatod, hogy csak neked vannak ilyen  jellegű problémáid. Hasznodra válhat, ha megismerkedsz ezekkel! :-) Utána már tudjuk egymást támogatni, bátorítani is, és egyből könnyebb lesz ebben a fajta Egységben megélni az átmenetet!

"Magától értetődő bizalommal lenni önmagatok felé sokkal több bátorságot kíván, mint bármi, amit eddig emberi életetekben tettetek"  
                                                              Adamus Saint-Germain
Számos más érdekességgel is készülök!
Várom az együtt-áramlást Veletek!
Zsuzsa

A változtatás jogát fenntartjuk!
Minden érdeklődőt - előzetes egyeztetést követően- szeretettel várunk!

További részletekért keresse fel Facebook oldalunkat!

Időpont: 
2017. november 08. - 18.00
Helyszín: 
Chiron Stúdió (1055 Budapest, Nyugati tér 6. V/5)